Painotuotteet ja printit

Painotyöt Oulun talousalueella

Kaikki tuotteet sisältävät yksilöllisen painatuksen ! Alla esimerkkihintoja:

Esimerkki 500 kpl = 367 €

Peitsimedian suosittelema folderi ("asiakirjakansio") joka painetaan laadukkaalle kartonkimaiselle 380 gr paperille. Folderissa tyylikkäät nuuttaukset, 5 mm selkämys, käyntikorttiviillot ja lukitusominaisuus. Tasku muodostuu kahdesta taitettavasta "läpästä". Hintaan sisältyy aineiston laadun ja mittojen varmistus, 500 kpl folderin yksipuoleinen painatus sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 40 cm x 40 cm = 57 €

Peitsimedian suosittelema Canvas sisustustaulu. Erittäin kevyt rakenne, helppo kiinnittää seinään. Taulu on 2 cm paksu ja painatus ulottuu myös sivuille. Materiaalisiksi voidaan valita joko kangasmainen tai muovimainen pinta. Canvas-taulu kokovaihtoehtoja on useita. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksipuoleinen täysväripainatus (40cm x 40cm) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 20-sivua, 500 kpl = 288 €

Peitsimedian kautta saat hienot esittelyvihkot. Esimerkissä materiaalina laadukas 135 gr kuvapainopaperi.  Tarjolla laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Paperivaihtoehtoehtoja ja sivuvaihtoehtoja on useita. Esimerkkihintaan sisältyy aineiston laadun ja mittojen varmistus, A5-kokoisen vihkon 20-sivuinen täysväripainatus (500 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 35 cm x 140 cm = 51 €

Peitsimedia tarjoaa määrämittaan leikattuja ikkunateippauksia julkisivu-ikkunoihin. Esimerkkinä iso 35 cm korkea ja 140 cm leveä teippaus läpinäkymättömänä julkisivuikkunaan. Saatavilla myös puoliläpinäkyvä ja läpinäkyvät vaihtoehdot. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksipuoleinen täysväripainatus (35cm x 140cm) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.


Esimerkki 70 cm x 100 cm = 94 €

Peitsimedian suosittelema suuri infoteline sisä- tai ulkokäyttöön. Teline rakentuu kahdesta päädystä ja on nopeasti suljettavissa pienempään tilaan. Painoalue on iso 70 cm x 100 cm kokoinen ja painatukset saa näppärästi itse vaihdettua myöhemmin. Teline vaihtoehtoja on useita, A-standeista -> jousistandeihin. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, täysväripainatus sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 85 cm x 200 cm = 98 €

Peitsimedian tarjoaa laajan valikoiman infolippuja. Esimerkissä polyesterinen, sisä- ja ulkokäyttöön sopiva pisaranmuotoinen lippu, joka on 2,5 metriä korkea. Tilaus sisältää tasaiselle alustalle tarkoitetun pyöreän jalan. Lippukokovaihtoehtoja on useita. Hintaan sisältyy myös aineiston laadun ja mittojen varmistus, täysväripainatus sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki B1-koko 10 kpl = 49 €

Peitsimedian tarjoaa suuren valikoiman julisteita. Esimerkkinä meidän suosittelema 70 cm x 100 cm kokoinen juliste, painettuna 120 gr kuvapainopaperille. Tässä paperissa on pohjalla sininen päällyste, joka piilottaa taustalle jäävät aikaisemmat julisteet tai teippaukset. Hintaan sisältyy aineiston laadun ja mittojen varmistus, yksipuoleinen täysväripainatus(10kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki C5-koko 250 kpl = 96 €

Peitsimedialta saat kaikenkokoiset kirjekuoret. Esimerkissä kaikkein yleisin, C5 kokoinen kirjekuori johon sopii A5 kokoinen paperi tai A4 kokoinen taitettuna. Meillä tarjolla ikkuna-vasemmalla, ikkuna-oikealla tai ikkunaton vaihtoehto edulliseen hintaan.    Kirjekuoret ovat kontaktiliimalla kiinnitettäviä (liuska pois). Kirjekuorien koko-vaihtoehtoja on useita. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, etupuolen täysväripainatus (250 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki A5-koko 100 kpl = 78 €

Peitsimedia tarjoaa kaiken kokoiset kirjoituslehtiöt. Esimerkissä materiaalina  laadukas kirkasvalkoinen 90 gr offset-paperi. Liimaus yläreunassa ja takana kartonki tukemassa lehtiötä. Lehtiöt saa myös standardin mukaisesti rei´itettynä. Koko vaihtoehtoja useita. Hintaan sisältyy aineiston laadun ja mittojen varmistus, 25-sivuinen A5 täysväripainatus (100 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.


Esimerkki 500 kpl = 38 €

Peitsimedia tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia käyntikortteja. Materiaali vaihtoehtoja löytyy useita. Myös muoviset kortit ja erikoismateriaalit kuuluvat valikoimiimme. Kulmien pyöristäminen tai lakkausmahdollisuus löytyy. Tarjolla myös laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, Yksi- tai kaksipuoleinen täysväripainatus (500 kpl). Esimerkkinä klassinen 5,5 cm x 8,5 cm 350 g paperille painettu kortti. Hintaan sisältyy toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 300 kpl = 198 €

Peitsimedia tarjoaa laajan valikoiman lahjalaatikoita, lahjakasseja, tyynylaatikoita tai esimerkiksi pullolaatikoita. Esimerkkinä kulmikas 7 cm x 7 cm x 10 cm laatikko johon saadaan koko ulkopinnalle painettua täysväripaino. Materiaalina laadukas kartonkimainen 380 gr paperi. Laatikko on suljettava ja sitä on helppo tyylitellä lisää esimerkiksi koristenauhalla tai vaikkapa yrityksen tarralla. Hintaan sisältyy aineiston laadun ja mittojen varmistus, 300 kpl laatikon painatus sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Leimasinkone + passit 500 kpl = 68 €

Peitsimedia tarjoaa monipuolisen valikoiman leimasimia. Leimavärejä on neljä (musta,punainen,sininen ja vihreä) ja leimakokoja useita. Leimasinpassit tehdään lompakkokokoisiksi ja paksuiksi korteiksi. Tarjolla laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Hintaan sisältyy leimasinkone 20mm x 20 mm sekä leimasinpassin aineiston laadun varmistus, Painatus yksi- tai kaksipuoleiseina täysväripainatuksen (500 kpl) sekä toimitukset suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 250 kpl = 159 €

Tapahtumiin, työpaikalle tai messuille tarvitaan henkilökortti. Meillä tarjolla teille loistava perus kortti. Materiaalina muovi. Koko 8,6 cm x 5,4 cm. Joko vaaka tai pysty suunnasta olevaan korttiin saadaan tehtyä joko pieni tai iso reikä kaulanauhakiinnitystä varten. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, kaksipuolinen täysväripainatus (250 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esim. 20 cm x 50 cm, 5 kpl = 39 €

Peitsimedia tarjoaa määrämittaan leikattuja tarrakalvoja. Esimerkkinä 5 kpl 20 cm x 50 cm jotka sopivat esim.  autojen maalipinnalle, peräkärryihin tai ikkunoihin.  Saatavilla myös peilitulostettuna  sisäikkunapintaan. Kestävät kosteuden ja pakkasen oikein kiinnitettynä. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksipuoleinen täysväripainatus (20cm x 50cm) 5 kpl sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.


Esimerkki 300 kpl = 66 €

Peitsimedia tarjoaa laajan valikoiman tarroja. Tarroja saa rullissa tai paneeleissa. Muotoja esim pyöreät ja suorakulmaiset. Asiakas pystyy määrittämään mitat haluamakseen. Tarrat voidaan tehdä läpinäkyvinä kalvoina (ikkunoihin) tai väripohjaisina. Esimerkissä vaihtoehtona 300 kpl pyöreitä (5cm) tai suorakulmaisia 6 cm x 6 cm täysvärillisiä tarroja. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksipuoleinen neliväripainatus sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 100 kpl = 68 €

Erittäin moneen tarkoitukseen soveltuva telttakortti lisäämään pöytämainontaa. Esimerkkinä 14 cm leveä ja 10 cm korkea (pohjataso 5 cm) pysyy tukevasti ilman ylimääräisiä tukia pöydällä. Telttakorttien kokovaihtoehtoja on useita. Esimerkissä Peitsimedian suosittelema 380 gr kartonkimainen paperi. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, täysväripainatus (100 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 300 cm x 100 cm = 47 €

Peitsimedian tarjoaa laajan valikoiman Banderolleja. Esimerkissä 500 g PVC-peite on reunavahvistettu ja kiinnitystä varten on tehty reikiä 50 cm välein. Materiaali sopii hyvin myös ulkokäyttöön ja se on helppo kiinnittää erilaisiin kohteisiin esim nippusiteillä tai narulla. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksipuoleinen täysväripainatus (100 cm x 300cm) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki A6-koko 250 kpl = 63 €

Peitsimedian suosittelemalle kartonkimaiselle 350 gr kuvapainopaperille tehty 10,5 cm x 14,8 cm kokoinen kutsukortti tai kiitoskortti sopii moneen tarkoitukseen. Tarjolla laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Paino voidaan tehdä ulkosivujen lisäksi myös sisäsivuille. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksi- tai kaksipuoleinen täysväripainatus (250 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki A5-koko 1000 kpl = 86 €

Peitsimedia tarjoaa laajan valikoiman taitettuja esitteitä. Esimerkissä  taitettu esite, yhdellä taitolla, valmistettu 135 gr kuvapainopaperille. Paperi on normaali tulostuspaperia paksumpi. Tarjolla laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Paperivaihtoja ja kokovaihtoehtoja on useita. Tuotteita voidaan tehdä myös kolmella tai neljällä taitolla. Hintaan sisältyy aineiston laadun ja mittojen varmistus, nelisivuinen täysväripainatus (1000 kpl) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 80 cm x 200 cm = 62 €

Peitsimedia tarjoaa lukuisia määrämittaan tehtyjä mainoskylttejä ja tauluja. Materiaalivaihtoehtona ovat muun muassa yleiset, kova vaahtomuovi tai alumiini. Esimerkkinä kova vaahtomuovilaatta joka on erittäin kevyt ja suositellaan enimmäkseen sisäkäyttöön. Laatta on helppo kiinnittää esim. mukana tulevien metallikoukkujen avulla. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, yksipuoleinen täysväripainatus (80cm x 200cm) sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 85 cm x 200 cm = 62 €

Peitsimedian suosittelema 85 cm leveä ja 200 cm korkea roll-up standi eli info-taulu. Laadukas ja vahva 500g PVC-peite sekä mekaninen järjestelmä sisältyvät tilaukseen. Hintaan sisältyy infotaulun kokoamistyö. Taulun saa helposti rullattua kasaan ja siirrettyä eri paikkaan. Info-taulujen leveys-korkeus-vaihtoehtoja lukuisia.Hintaan sisältyy myös aineiston laadun ja mittojen varmistus, täysväripainatus sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.

Esimerkki 5000 kpl = 136 €

Peitsimedia tarjoaa hyvin laajan valikoiman mainoslehtiä ja flyer tuotteita. Esimerkissä 130 gr kuvapainopaperi joka on normaali tulostuspaperia paksumpi. Tarjolla laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Flyereita saatavilla useilla eri paperivaihtoehdoilla. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, kaksipuoleinen täysväripainatus (5000 kpl) A4-kokoiselle paperille sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella.   Kannattaa kysyä meiltä myös postilaatikkojakelutarjous tälle tuotteelle.

Esimerkki 10000 kpl = 136 €

PPeitsimedia tarjoaa hyvin laajan valikoiman mainoslehtiä ja flyer tuotteita. Esimerkissä 130 gr kuvapainopaperi joka on normaali tulostuspaperia paksumpi. Tarjolla laadukkaat kiiltävä- tai mattapintavaihtoehdot. Flyereita saatavilla useilla eri paperivaihtoehdoilla. Hintaan sisältyy aineiston laadun varmistus, kaksipuoleinen täysväripainatus (10000 kpl) A5-kokoiselle paperille sekä toimitus suoraan ovellesi Oulun alueella. Kannattaa kysyä meiltä myös postilaatikkojakelutarjous tälle tuotteelle.

Kaikki tämän sivun hinnat (alv.0%)